Behandelingen

Bij Huidtherapie Oostveen kunt u terecht voor de volgende behandelingen.  

  • AcnetherapieWij behandelen alle vormen van acne en acnelittekens, onder andere met: oppervlaktereiniging van de huid, dieptereiniging van de huid, microdermabrasie, chemische peelings, adviezen en zelfmanagement. 
  • CamouflagetherapieCamouflagetherapie wordt ingezet om huidaandoeningen met kleurafwijkingen minder zichtbaar te maken. Er wordt gebruik gemaakt van camouflageproducten welke watervast, veegvast en huidvriendelijk zijn. Het aanbrengen van de camouflageproducten zal tijdens de behandeling aangeleerd worden. 
  • CoagulatieAls u last heeft van ouderdomswratten, rode vaatjes in het gelaat of steelwratjes en andere kleine verhevenheden, kan coagulatie een oplossing zijn. U krijgt bij ons een zorgvuldige behandeling en bijbehorende nazorg.  
  • LittekentherapieAls u last heeft van storende littekens, kunnen deze verhard, verkleurd, verkleefd of verdikt zijn. In een dergelijk geval kan de huidtherapeut met speciale technieken de doorbloeding verbeteren en de huid weer soepel maken.  
  • OedeemtherapieOm oedeem te verminderen en het lichaam te helpen het overtollige vocht te verwijderen, zijn verschillende behandelmethoden geschikt. Bij de totale behandeling past de huidtherapeut vaak meerdere behandelmethoden toe. Tezamen vormen ze een op de patiënt toegespitst behandelplan: de integrale aanpak van oedeem. 
  • OverbeharingMet elektrische epilatie of lasertherapie kunnen storende haren ‘definitief’ worden verwijderd. Onze praktijk kan beide vormen toepassen, naar gelang de situatie zich voordoet, dit is per patiënt verschillend. 
  • PigmentstoornissenPigment is een kleurstof die ook wel melanine wordt genoemd. Het geeft kleur aan je haren, de iris van je oog en aan je huid. Bij de huidtherapeut komen patiënten vaak met klachten van donkere (hyper) of juist lichtere (hypo) pigmentaties. Ook pigmentstoornissen worden behandeld in praktijk Oostveen. 
  • VaataandoeningenIn de huidtherapeutische praktijk komen vaak patiënten met klachten als overmatige roodheid ten gevolge van vaatproblemen. Hierin zijn meerdere aandoeningen te onderscheiden. De huidtherapeut kan van situatie tot situatie een behandeling voorschrijven. 

Bij al uw aandoeningen bieden wij advies op maat. Kom dus gerust langs met uw hulpvraag dan kunnen wij u adviseren.