Praktijk Oostveen


Huidtherapie Oostveen heeft veel ervaring met de behandeling van huidproblemen. De praktijk is al ruim twintig jaar een begrip in regio De Meern.

In onze praktijk werken alleen gediplomeerde en gekwalificeerde huidtherapeuten die lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ingeschreven staan in het kwaliteitsregister van paramedici.  

In Huidtherapiepraktijk Oostveen werken twee enthousiaste, vakkundige huidtherapeuten.  

Sylvia Wacanno -Oostveen 
In 1995 ben ik afgestudeerd als Huid- en Oedeemtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Aansluitend ben ik met veel plezier aan de slag gegaan bij Huidtherapie Zeist (tot 2005). Tegelijkertijd ben ik ook gestart met mijn eigen praktijk in Vleuten - De Meern, werkzaam geweest op de afdelingen dermatologie van het Lorentz - Diakonessenhuis te Zeist,  ZBC MultiCare Dermatologie in Hilversum en in het Groene Hart ziekenhuis in Gouda. Ik ben actief in verschillende werkgroepen, o.a. het regionaal oncologisch netwerk IKNL. Sinds 2011 ben ik voor 2 dgn p/wk verbonden aan de Hogeschool Utrecht als praktijkdocent bij de HU-Klinieken, opleiding Huidtherapie. De combinatie van het werken in de praktijk en het lesgeven vind ik ontzettend leuk en inspirerend!

Rosemarijn Hoogendoorn
Sinds april 2014 ben ook ik afgestudeerd Huid- en Oedeemtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens mijn studie heb ik veel ervaring op mogen doen op het gebied van oedeemtherapie in gespecialiseerde klinieken in Duitsland. Een grote uitdaging!
Naast mijn werk in de huidoncologie bij Dr. Brinkmann kliniek, werk ik met passie in de praktijk als huidtherapeut. Werken met mensen en een helpende hand zijn in het verminderen van huidproblemen is mijn doel. Hierin hoop ik samen met u voor te kunnen gaan!Wij ontmoeten u graag in de praktijk!
 

 

 

  • Lid nr. NVH: 261
  • AGB praktijkcode: 90.000.25
  • AGB zorgverlener: 90.000.656
  • Kwaliteitsregister Paramedici: 39907085588
  • Btw-nr.: 171081596B01
  • Triodosbank: IBAN NL70TRIO.0254.6926.48
  • KvK-nr.: 30262131
 
 
 Sylvia Wacanno -Oostveen  en  Rosemarijn van Meijeren -Hoogendoorn